Information

Information

Vad är 21 dagars Healingen och vem kan vara med ?

 

 

21 dagars Healingen är skapad som en distans-kurs för att hjälpa dig att höja din frekvens så att du kan uppleva kärlek och känna positiva  känslor samt ha mer frid i sinnet.

 

Kursen passar för dig om du : 

  • känner dig klar med problem och lidande
  • vill komma loss och skapa en förändring i livet
  • är klar med distraktioner och omvägar i lågfrekventa trossystem
  • önskar att finna Sanningen med stort S
  • vill utveckla dig personligt / spirituellt.
  • är intresserad av enlightenment

 

Under 3 veckors perioden får du energistöd igenom att vi Håller en hög frekvens (över 550 på Hawkins skala) och jag fokuserar på dig speciellt, varje dag.

 

Du får stöd och vägledning i att kontakta det högfrekventa kollektiva 21 dagars Healing-energifältet  (attractorfield) så att din frekvens höjs.

 

Under tiden får du flera mail med vägledning och goda råd om vad göra och vad inte göra för att höja din frekvens. 

 

Du mediterar 1/2 timme pr dag, på en tidpunkt som passar för dig. Ingen kunskap i meditation krävs.

 

Du får tillträde till en sluten (lukket) facebook grupp där du kan möta de andra som är med, samt ställa frågor(spørsmål) till oss.

Hur 21 dagars Healingen startade

 

Sommaren 2014 förmedlade vi Högfrekvent Distans Healing varje dag till en grupp av mina klienter där syftet var att höja frekvensen. De som var med fick alltså "distans healing" varje dag i 3 veckor. Samtidigt mottog de mail med instruktioner  om hur de skulle hantera sina känslor och andra utmaningar, samt annan högfrekvent information.

 

Vi fick mycket bra feedback, och många frågade oss när vi skulle ha nästa 21 Dagars Healing. På grund av det positiva gensvaret inviterade vi alla intresserade att vara med, och sedan dess har vi  kört 21 dagars Healingen 4-5 gånger pr år.

 

 

 

Effekten av Healingen

 

Absolut alla som har varit med har stigit i frekvens.  Speciellt de som har varit med flera gånger har upplevt ett lyft i sitt liv, och flera upplever faktiskt ett lyft första gången de är med.  Vi har fått fantastiskt mycket positiv feedback, här kan du se referenserna.

 

 

 

Vad som egentligen händer

 

Jag och min man Fredrik håller en mycket  hög frekvens, varje dag i en halv timme, och som sagt fokuserar jag på var enkelt av de som är med.

 

21 dagars Healingen är egentligen inte en vanlig distanshealing. Vi skickar inte av vår egen energi, utan vi fungerar mer som en katalysator. En katalysator är (i kemin) ett ämne som sätter igång en process utan att själv bli förbrukad, så det här är en perfekt bild på det som egentligen händer. 

 

Du får hjälp att komma i kontakt med 21 dagars healing -energin, som är en så kallad attractorfield med mycket hög frekvens.

 

Healingen pågår inte på någon fast tid på dagen, så du kan meditera en halvtimme när  det passar  dig. Healingenergin är inte beroende av tiden, den går utanför tid och rum.

Vi kör healingen både vardagar och helger.

 

Varför höja frekvensen?

 

 

Syftet med 21 Dagars Healingen är alltiså att höja frekvensen så mycket som möjligt.

 

Varför?

 

Allt som existerar har en frekvens, något har mycket låg, tung frekvens och annat har mycket hög, lätt frekvens. Och sen finns ju alla grader där i mellan. 

 

De behagliga känslorna (t.ex. glädje, tacksamhet och fred) känns lättsama och har mycket hög frekvens, och när vi befinner oss på deras nivå är vi optimistiska, har mycket energi och ser klart.

 

De negativa känslorna (t.ex. rädsla, depression, agg) känns tunga och har mycket låg frekvens, och när vi befinner oss på deras nivå är vi negativa, trötta och försvinner medvetandemässigt in i en dimma där vi inte kan se klart. 

 

Det är intressant att de som höjer sin frekvens ofta säger att det är som att komma ur en dimma, och att de ser så klart och undrar varför de inte sett Sanningen förut. I de högre frekvenserna är det ganska änkelt bara tydligt och självklart. 

 

När frekvensen stiger får man kontakt med sin högsta potential, och när frekvensen blir tillräckligt hög försvinner sorg, elände och illusion och istället fylls man med livsenergi från Högsta Källan /ursprunget/Gud som är människans essens och ursprung. 

 

I början åker man lite upp och ner; en dag skinner solen och nästa dag är det regn och gråa moln (tåke). Man får då lära sig att hantera tankar och känslor, så att ovädret går snabbt över.

Över molnen (skyene) har himlen alltid varit blå

 

När du stiger i frekvens blir din inre verklighet fantastiskt vacker och behaglig, evt salig, och sen avspeglar det sig i din yttre verklighet. Kroppen reagerar med att slappna av och börjar reparera sig själv, och upplevelsen av livet blir fantastiskt behagligt, levande och vackert. 

 

Jag har upptäckt att allt handlar om frekvenser. Man vill gärna ha en hög frekvens för att det är i de högre frekvensnivåerna det är behagligt att befinna sig, det är där Sanningen finns, och ju högre frekvens man har ju mer livsenergi har man tillgång till, och ju lättare är det att hela sig själv från både fysiska och psykiska åkommor. Kort sagt finns allt det som människor önskar sig över 200 på Hawkins skala och uppöver. Villkorslös kärlek finns från 540 och uppåt. Enlightenment börjar på ca 600.

 

 

 

Priset 

 

Priset för att vara med på 21 dagars Healingen är 1000Kr för hela perioden. "21 dagar"

 


Mer om frekvenser

 

 

För att förstå det här med frekvenser bättre, rekommenderar jag den här artikeln om Dr. Hawkins, modern upplyst mystiker som  tillsammans med sitt team skapade frekvensskalan med hjälp av Consciousness research och kinesiologisk muskeltestning.

 

Hawkins skala förklarar mycket och ger aha-upplevelser och insikter, både om världen och om dig själv och om Livet.

 

Här kan du köpa en laminerad tabell med utförlig information på baksidan.

 

 

 

 

Vi glädjer oss till att ha dig med på nästa 21 dagars Healing

 

Hälsningar Isilia & Fredrik 

obs

 

Det kan vara smart att lösa upp sin Heart Wall i förhand, för att få mest ut av healingen. Men det kan också göras under de 21 dagarna, eller efteråt. Boka tid hos Isilia. 

Fredrik är expert på ångest problematik.  Om du behöver hjälp under eller efter 21 dagars Healingen kan du boka tid här:

0701 10 47 75