Referenser

Referenser

 

Vad tycker de som varit med

på 21 dagars Healingen?

 

Det här är bara en liten del av de återkopplingar vi fått: 

 

 

-Allt är bara bra med mig, gamla känslor och tankar har kommit till ytan. Men jag har också börjat  bli mer harmonisk, börjat tänka annorlunda och börjat inse vissa saker. Problem jag haft i livet börjar försvinna ifrån tankarna. Personer som sårat mig djupt har jag förlåtit, det som de gjort känns som om det inte längre spelar någon roll. Jag är inte längre ett dugg arg på dem utan älskar dem i alla fall, det känns väldigt märkligt då jag har börjat släppa på saker som inte tjänar någonting till.

 

-Allt är bra med mig. Lägre energier försvann de första dagarna så nu sover jag bättre. Det ”surrar” i hela min kropp. Förändringar omkring mig har skett i min arbetsgrupp, så nu arbetar jag tillsammans med kärleksfulla kamrater. För övrigt så känns det stabilt och bra.

 

 

- Det är som om det tunga inte längre får något grepp om mig. Känner ofta gudsnärvaro och en lycksalighet i det jag gör. Att överlämna obehagliga känslor och tankar och även min tacksamhet till Källan har blivit som en rutin i mitt liv precis som att borsta tänderna. Just nu känner jag mig hemma i mig själv är mer balanserad och harmonisk har röjt ut och kört bort gammalt skräp och köpt en hel garderob med nya kläder - det var länge sen sist. Är glad och lycklig umgås mer och har större kontakt med mina nära och kära. Jag känner mig också stark och frisk har börjat cykla, jogga samt yoga. Har även märkt att jag är humoristisk, något som vi måtte ha ärvt av det Gudomliga, för något som jag gjorde spontant och sa för mig själv, fick mig att börja skratta...

 

-En dag i duschen känner jag helt plötsligt glädje inne ifrån mig - kände inte igen mig - kom så plötsligt och jag kan säga också att hela 21 dagars meditationstiden nu har jag överlämnat och överlämnat. Kändes som något släppte Isilia. 

 

-I natt vaknade jag och kände härlig energi som rensade ut energier i huvudet och i benen, samt runt hjärtchakrat.

 

 

-"Under 21 dagars healingen hade jag jättelust att stretcha min rygg. Mina problem i vänstra axel försvann då.  Jag har också haft problem med vänster höft, men nu har jag inte känt det på några veckor. Jag har haft skador i knäna men de smärtorna har också avstannat de senaste veckorna." 

 

 

-Tack snälla ni för healingen! Känner mig mindre orolig och stressad. Mer harmonisk och känner att jag har börjat prioritera mitt liv annorlunda. Dessutoam är jag inte lika rädd för att ta konfrontationer. Jag har velat ta ett beslut väldigt länge, om att flytta till en annan stad, och jag har under de här 21 dagarna bestämt mig och känt att det verkligen är rätt för mig! Det hänt magiska saker! Jag undrar när nästa 21 dagars healing är för vill gärna delta i den också

 

 

-När jag lade mig igår så kom det en hög "healing-ton" i huvudet. Jag uppfattade den som blå.Vaknade idag utan huvudvärk, jätteskönt. Stort tack!

 

 

 

-Måste få berätta att det går jättebra och jag mår jättebra, har det lugnt och harmoniskt. Vid tidigare tillfällen när jag varit med har jag alltid haft något lite som skavt. Nu somnar jag tidigt och sover djupt och gott hela natten. I vanliga fall kan jag visserligen somna men sover lätt, kan inte somna om och vaknar tidigt. Det var länge sedan jag var såhär utvilad. Det är såååå skönt att må såhär!  Tack snälla!

 

 

-Vill berätta något positivt, att nu har jag börjat sortera vad jag vill se på tv. Och nu har jag åkt iväg med bilen och hälsat på en bekant. Det skulle jag inte ha vågat innan (pga ångest)Tack!

 

 

 

Jag har mått riktigt bra under hela Healingen förutom någon dag som det var tungt någonstans mitt i. Annars jättebra! Det har varit mycket glädje i varandet. Tack & Kram till er båda!

 

-Den här 21 dagars Healingen har jag haft det mycket bättre än för. Har bett om hjälp mer än tidigare, hållit mig lugn i diskussioner, generellt mått mycket bättre en tidigare. Mycket mer tillfreds med livet. 

 

-Tusen tack för healingen! Det händer väldigt spännande saker här. Först av allt känner jag mig så lugn och i riktigt djup kontakt med Källan. Fantastisk upplevelse trots turbulent i mitt fysiska mående.

Jag är så djupt tacksam för healingen som sker. Från mitt hjärta till Er tusen tack!

 

 

-Jag känner mig mer lugn och rofylld på insidan. Känner mig friskare i kroppen, sover lite bättre.

 

 

-Ville bare dele med deg at jeg merker endringer, allerede igår og nå idag! Takk for at jeg får være med!

 

 

-Den här gången håller jag på att öppna mitt inre seende. Mår väldigt bra den här gången. Känner mig glad. Så jättemycket tack till dig och Fredrik

 

 

-Tycker det går bra, känner mig mycket starkare och stabilare. Känns som jag har hittat åt vilket håll jag vill i framtiden.

 

 

-Jeg ser alltid frem til min meditasjon stund, og vil forsøke å fortsette også etter dette er over. Tusen takk for tips Og takk for dette fine opplegget!

 

 

 

-Jag har  mediterat 1 timma på morgonen till Solfeggio. Känner en glädje i kroppen ju längre  jag kommer på den skivan. Fast jag har lite svårt att koncentrera mig så känns jag glad och lycklig 

 -Isilia, hadde du vært her nå skulle du ha fått en hjertegod klem 

 

 

 

-Tack för möjligheten att vara med på 21 dagars Healingen, jag upplever att jag har lättare att komma djupt i meditation.

 

 

-Tack så mycket för ditt mail Isilia! Det kändes lätt och energifyllt att läsa. Jag har under healingen pendlat i tillstånd. Som du nämnde i tidigare mail kan tidigare upplevelser komma upp till ytan och det har de gjort under den här perioden för mig. Jag har vissa dagar upplevt total frid och kärlek med inga tankar. Dessa stunder är fantastiska, känner mig levande och glad.

 

 

-Jag har upplevt att jag har haft en stark närvaro i min bön dessa veckor. 

 

 

-Jag har känt mig lugnare än normalt i kropp och huvud

 

 

 

-Den här musiken ni rekommenderar upplever jag tilltalar hjärtat och höjer frekvensen.

 

 

 

-Människor jag möter beter sig annorlunda mot mig än de betedde sig förut. Jag har ro i sinnet, o känner mycket i hjärtat. Det är härligt att leva!

 

 

 

-Upplevde det ganska så lugnt under perioden. Vill tacka från mitt hjärta till dig Isilia och Fredrik för er hjälp 

 

 

-Du har, med healingen og de behandlingene du har gitt meg, vært ankeret mitt de siste ukene. Hadde ikke jeg vært påmeldt healingen før min mor døde, så vet jeg ikke hvor jeg hadde vært. Det var som om det var meningen at våre veier skulle krysses...

 

 

-I dag er siste dag av healingen, skulle ønske det hadde vart litt lenger....

 

 

-Nu har det ju redan gått en vecka! Det har varit oväntat bra. Det är fantastiskt att känna supporten vid meditationen! Du/ ni gör ett arbete som jag är mycket tacksam för. Kommer att vilja vara med nästa gång också. 

 

 

-Tack för senaste 21-dagarshealingen, vilken enorm gåva! 

 

 

-Stort tack för all healing dessa dagar. Det känns alltid bra att vara med. Bra med alla tips också, och bra musik.

 

 

-För mig känns det som om jag håller på med ett jätte jobb. Jag har ända sedan i somras haft känslan att: vad spelar det för roll? Inget känndes riktigt kul. Tidigare var det en vag förnimmelse av detta men nu under 21 dagars healingen har det börjat bli tydligare. Men jag är inte uppslukad av det, jag kan se att det finns där närvarande men att det inte är jag. 

Känslan är att jag håller på och drar upp en rot som sitter djupt inom mig. Det är dax att äntligen befria mig från detta tunga. 

 

 

-Det har blivit lättare och lättare att slappna av under meditationerna.

 

 

-Jag mådde dåligt första veckan. Det vände den andra veckan och jag började må bättre och känner mig mycket starkare i mig själv. Så Tack än en gång. 

 

 

-Oj va det händer saker här, jag vill tacka o känner en tacksamhet för det som händer

 

 

 

-jag berörs inte längre på djupet av mina näras vredesutbrott, negativa tankar och känslotillstånd.

 

 

 

-Igår hade jag en jätte speciell upplevelse där något hände i mig och något/ ljus energi kom in genom huvudet och ögonlocken och ansiktsmuskelaturen vibrerade i någon eller flera minuter. Så blev jag lättare. 

 

 

-Jag dricker mindre kaffe och känner inte för alkohol längre.

 

 

 

-Det är otroligt vad mycket som händer, och snabbt. Mycket som kommer till ytan. Många rädslor som stoppats undan och undvikits i det längsta. Nu är det dags att de får vibrera och släppas iväg. Tacksam. 

 

 

-Jag vill tacka dig och din man för allt underbart som ni gör: healingen och många bra tips, det uppskattas verkligen.

 

 

-Det har varit bra för mig!! Jag har kommit igång med meditation varje dag och fortsätter att utveckla mitt förhållande till "Källan" efter bästa förmåga. Det finns med mig mer o mer i vardagen. Jag vill vara med nästa healing period. Tack för alla fina tips.

 

-Tack för dina fina mejl. Jag pendlar från lycka och inre frid till alla möjliga jobbiga känslor. Det är så spännande detta och jag är så tacksam över det du gör och att jag får vara en del av detta 

 

 

 -Tack för healingen. Jag fick en sån energi de första dagarna, tog tag i saker och röjde. Sen har det varit intensivt, saker som kommer till ytan på löpande band... jag fick befrielse från en 13 år gammal sorg/förlorad lust för trädgårdsodling, plötsligt såg jag situationen som hindrat mig att glädjas åt odling och nu odlar jag med glädje. Underbart! 

 

 

-Tack för din healing och för den ljuva musik du tipsat om. -Mycket händer och öppnar sig inom mig. Känner en stark kontakt med Källan och har stunder av mycket höga och sköna känslor och tillstånd.

 

 

 -Jag upplever att jag får en hel del energi och har inte känt behov av kaffe som jag brukar ha. Den här energin är väldigt efterlängtad då jag normalt sätt är ständigt trött. 

 

 

 -Igår när jag jobbade i trädgården kände jag sådan lyckokänsla och glädje, kände mig buren. Den varma jorden under mina fötter, den ljumma vinden, den frodiga grönskan och fåglarnas sång. Då kom det en skimrande blå och grön slända som jag aldrig sett förut där jag bor 

 

 

-Jag känner väldigt tydligt av energierna när jag mediterar. 

 

 

 

 -Det känns som denna gången med 21 dagars healingen verkligen var en break through för mig. Ser så tydligt nu hur egot fungerar i mig och när det aktiveras. Så tacksam! 

 

 

 

-Tack för 21-dagarshealingen. Efter den rabatterade personliga sessionen den 5 juni blev allt så mycket lättare när jag inte hade en säck med rädslor att bära omkring på. Det tog några dagar att komma i balans och den sista dagen hade min rädsla försvunnit och jag kände tillfredshet med mig själv. 

 

 

-Nu efter 21-dagars Healingen och den individuella sessionen känns det som om jag inte längre tänker att någon skall förlåtas utan att alla redan är förlåtna (inkl. mig själv)… 

 

 

-En mycket fin process i Ljus och Kärlek! Jag är så nöjd och tacksam för min nya tillvaro, å det kan ingen begripa! Jag går och nynnar på… ”Du, jag och världen…vi har förändrat oss….” som om jag vore förälskad i mig själv, allt och alla. Jag känner hur det riktigt sprakar i kroppen till vitalitet. Tack Källan, och Tack dig Isilia!

 

-Har en grundton som finns i mig i form av glädje lycka, men sorg och annat skräp har  sköljts i genom. Mindre oro och lättare att inte påverkas av andras energier.

 

 

-Har läst dina utskick med stor förtjusning! Jag känner att det bubblar i mig och jag har gjort en presentation inför hela enhetens anställda utan förberedelse eller nervositet och fick mycket positiv feed back, Kul!  Jag känner stundom en livsglädje, att jag hittar min kraft och kunnat säga ifrån, stå upp för mig och insett hur ONÖDIG min oro varit många gånger. Tacksamhet över allt som är fint, känner även stundom en tillit till att vara buren och att det är mening med allt jag möter. 

 

 

-De första dagarna kände jag mest av healingen. Kändes mera fysiskt och sen en värme som sprider sig i kroppen, varmt och skönt.

 

 

-21 dagars healingen varit som att komma hem, jag har landat mer i kärlek och frid vilket jag har längtat efter. Jag känner ett flöde av frid och kärlek (från och till under dagarna) inifrån och det är skönt att välkomna det och vila i det/flödet Det är så skönt att inte behöva vända uppmärksamheten utåt för att uppleva kärlek och frid. Jag är tacksam för denna gåvan, detta mirakel. 

 

 

-Det verkar som min sambo påverkas också för jag tycker han blivit mer positiv. 

 

 

-Jag känner mig så glad och energisk!

 

 

-De första två veckorna var en aning tunga för mig med svårighet att sova och mardrömmar. Efter en session med Isilia då jag fick rådet att överlämna det som var jobbigt till Högsta Källan och att sitta ner i meditation varje dag har det blivit mycket bättre. Jag kan då också uppleva healing energin starkare. Jag upplever en stor skillnad i energi nivå nu i slutet av 21 dagars healingen än i början. 

Tack så mycket för all hjälp!

 

 

- Nu efteråt känner jag att jag ligger på en högre frekvens...jag lever mer "i Källan"... känns det som..

 

 

-Kändes som jag fick kontakt med "något Högre". Ett inre lugn

 

 

-Jag tyckte det var mycket vackert, upplevde att jag fick hjälp både själv och min familj, hjälp med att komma vidare i sånt vi fastnat i.

 

 

-Denna gången upplever jag energin mildare och subtilare. Har haft lite utrensning med typiska influensasymptom men det varade bara 1 dag. Läser Hawkins och vill utvecklas. Healingen inspirerar mig alltid till att gå ännu lite djupare. Tack för allt ni gör.

 

 

 

-Jag har verkligen upplevt denna 21 dagars healing som en städning av gamla rester i mitt liv. Konstiga drömmar, plötsliga lyckorus och en känsla av att vara osårbar. Till och med när krångliga saker har hänt har jag behållit lugnet och leendet. Den här gången kändes mindre omvälvande, men utrensade, som om förra gången tog tag i det stora och nu var det resterna som skulle bort.

Mina galna drömmar har varit frigörande – vaknat av att jag skrikit rätt ut, men väl vaken har jag känt mig väl till mods. Allt har lättat.

Jag bryr mig faktiskt inte längre om vad andra tycker om mig. Jag gör det jag tror på, jag känner kärlek till alla och vill de ogilla mig så bjuder jag på det. Så var det inte innan. Allt är lättare i livet, inget är egentligen så himla allvarligt.

Meditationerna  funkar bra, jag kör på morgonen.

Mitt liv är gladare och roligare. Möjligen går lite fler saker min väg, men inte för att jag strider för det, det bara sker. Tusen tack!

 

 

-Jag har släppt mycket gammalt och när jag tänker efter lever jag så som jag alltid har drömt om. Människor har kommit i min väg som jag har längtat efter och framför allt har jag släppt ambitioner som egentligen inte är mina utan pålagts av olika modeller hur man ska vara och göra. Prestige och stolthet har bara försvunnit, och jag känner mig tillfreds med mig själv. Så är det idag. Det pendlar lite i känslorna, men för varje session med dig och för varje 21 dagars så kommer jag närmare mina sanna behov.

 

 

-För mig har det varit hög energi och jag har känt mig lätt och i hög vibration. Lite gammalt skräp har kommit upp i form av fysiskt obehag   men jag har lyckats släppa och surrender till Källan. Har många utmaningar i det nya jobbet men känner mig lugnare än någonsin, känns som att  jag vilar i att allt är som det ska. Jag kopplar mig aktivt till Källan flera gånger om dagen för att "tanka" energi. Känner mig lyckligare och mer hel än jag någonsin känt mig. Är så djupt tacksam!

 

 

-Tack för underbar healing. Känner mig lugn och stabil. Och känner tillit och glädje.

 

 

-Människor är gladare och vänligare och söker kontakt med mig tycker jag. Jag är nöjd med livet och vet att 'det ordnar sig till det bästa'. Jobbar med att överlämna allt som skaver till Källan, det känns lättare nu. Meditationerna har jag inte fått till, det pratade vi om, har däremot lyssnat mycket på Hawkins och en del pusselbitar har fallit på plats. Ser fram emot nästa gång. 

 

 

-Det kjennes godt å være med på 21 dagers healingen igjen. Denne gangen ble jeg løftet i energi fra første dag. Alt føles  veldig behagelig . Tusen takk!

 

 

-Tack för all healing som förmedlas. Första och andra kvällen hade jag känningar i hjärtchakrat. Pulserade och det gör det fortfarande från och till. Känner mig gladare och mer hoppfull

 

 

-Jag känner mig lugn.  Jag känner mig nyvaken under hela dagen den här veckan. Det är underligt. 

 

 

-Sorgen min har släppt till en del, men som sagt, jag tror utrensningen håller på ett tag till. Måste lära mig att inte göra motstånd, som jag gjort tidigare utan be om hjälp och släppa helt. Har dialog med Källan varje dag och mediterar dagligen. Tack för all hjälp jag fått på vägen

 

 

-Generellt tycker jag att jag känner mig lugnare och gladare. Det bästa jag fått ut av 21 dagars Healingen är Lugnet och så älskade jag att ge mig själv 30 minuters meditation varje kväll med högfrekvent musik. Känner mig kanske lite lugnare och tryggare i relation till andra.

 

 

-Det har känts lugnt, och efteråt har jag haft mer energi och varit pigg på kvällarna. Det har känts bättre än förra gången,bara lite känslor har kommit upp. Mer blå färg har pulserat i mitt inre öga. Efteråt känner jag mer lugn och positiv energi, fått nya idéer. Bättre relation med barnen. Har också kunnat sova djupare. Att överlämna till Källan känns bra och befriande lugnt.

 

 

-I början - första veckan var det inte så bra. Hade sedan session med Isilia och det blev bättre. Efter healingen kände jag större skillnad. Jag fick mer energi, glädje och kraft. Började städa undan en del som jag inte orkat tidigare och det kändes jättebra. Jag känner nu mer livsglädje och det är lättare att hålla min frekvens uppe.

Känner nu att jag sprider mer glädje bland andra,  och känner mig lite starkare i kroppen

Livet känns mer glädjefyllt.Känner mig starkare och mer levande. Delar av mig själv som varit borta börjar visa sig igen. Jag är inte arg på Källan/Gud som jag varit tidigare.

Känner att jag har kontakt med Källan/Gud mer och oftast när jag lägger mig känner jag närvaron och olika sensationer i kroppen samt mycket violett ljus.

 

 

-Den här omgången med healing märker jag stor skillnad i förhållande till tidigare tillfällen. Har inte några smärtor i kroppen tack vare dina behandlingar. Lite smågnissel finns pga mitt stillasittande jobb men wow vilken skillnad. Innan tidigare healingveckor har det alltid dykt upp något som skavt som jag behandlat under den perioden och det har visat sig som något jag blivit jättearg/ledsen eller blivit orolig av. Denna gång har det varit en tanke som dykt upp vid några tillfällen. En viskning om man jämför. Tror mig känna av när jag får healing då jag får energirysningar i hela kroppen.

 

 

-Jag upplever otroligt mkt olika saker denna healing. Denna gång mediterar jag flera ggr per dag.

 

 

-De första dagarna blev jag väldigt trött och nedstämd. Nu orkar jag promenera längre sträckor och humöret har blivit bättre. Men det kommer upp gamla saker då och då, men ber om hjälp att ta hand om dem.  I kväll har jag känt mig rofylld på ett nytt sätt.

 

 

-Jag vill berätta att jag om dagarna mår väldigt bra just nu. Det är så rätt för mig med 21 dagars healing just nu, precis vad jag behöver. Tack!!!

 

 

-Den här gången har startat med några dagars utrensning, törst, huvudvärk och trötthet som kommer och går. Känns som healingen flyttar runt i kroppen. De tidigare gångerna har mycket gammalt kommit till ytan men nu är jag helt lugn. De sista dagarna har det blivit väldigt starkt. Hela jag vibrerar. En dag avbröt jag efter 20 min för jag pallade inte trycket. Igår höll jag ut men oj vilka vibbar, som att sitta i en högspänningsledning.

 

 

-Jag har mått jättebra humörmässigt, känt mig lugn och tillfreds. Har kunnat hålla distans och reflektera över situationer och kunnat känna att tidigare hade jag blivit arg/ledsen/irriterad över detta men det känns inte alls i kroppen. Jätteskönt! Lite spring på toa i börja och slutet av perioden. Några dagar har jag känt mig jättetrött och sovit middag på helgen, det gör jag aldrig annars. När jag känt energirysningar i kroppen har det varit mycket starkare än innan som när man ryser ordentligt, fast skönt.

 

 

 

-Tusen tack för att jag får/kan vara med på detta. Det som händer är att när jag kopplar på healingen så känner jag i mitt hjärta hur det öppnas sedan somnar jag för det mesta eller näst intill.

 

 

-Vill skriva några rader om upplevelsen av healingen. Är ju även övertygad om att det är T3 dom hjälpt mig mycket med.

Jag mår fantastiskt bra!! Känner Stor kärlek & tillit till livet.

Trots allt som händer i vår värld så känner jag ett lugn i mig & att allt kommer bli bra. Går inte igång på saker (som jag gjorde förr.) Känns även stor skillnad i min relation med barnen. Bara njuter av varje sekund med dom. Har så mycket kärlek så det känns som jag ska spricka!:) Finns även över till min man, haha

Drar till mig människor & sammanhang som jag är menat att vara med. Sjunger bättre! 

Känner mig verkligen älskad & hur kärleken rusar genom min kropp, hur jag har änglarna vid min sida hela tiden! Har lätt att stanna till & koppla upp mig. Gör det flera gånger/ dag.

 

 

-Nu känner jag friden och lugnet du skrivit om tidigare. Hade en härlig dag igår där jag bara kände mig härligt rofylld i både kropp och själ, inte ett bekymmer i hela världen. Känslan är densamma som efter meditation eller massage fast med den härliga sockerdrickan i kroppen av energiflödet. De oros- eller irritationsmoment jag känt av har jag överlämnat och kunnat släppa. Flertalet gånger har jag 'stått bredvid' och tänkt att "det här skulle jag blivit arg/ledsen/orolig av förut". Annorlunda känsla må jag säga.

 

-Jag är inne i en mer positiv energi och är så tacksam och glad för det. Det är nytt att jag inte dyker i energi när omgivningen är negativ och jobbig. 

 

-Jag är mycket nöjd. Jag är väldigt mycket i nuet och har ett lugn i det. Känner mig också väääldigt trött, men det är en trötthet av positivt slag. Antar att kroppen säger till att jag behöver mycket vila nu när energierna jobbar.

 

 

-Jag anmälde mig till att delta i 21 dagars på rekommendation av en som varit med innan. Jag har tidigare gjort 21 dagars med... (någon annan person som erbjuder 21 d Healing)

Det jag vill säga på dag tre, är att jag är fullständigt överraskad över att energin kan kännas så olika. Jag älskar att vara i den energi som jag är i just nu. Jag känner igen den men vet inte vart ifrån. Känns bra i hela kroppen. Känner mig hemma helt enkelt. 

 

 

-Jag började direkt att känna en väldig energipåverkan i kroppen, trots att vi under första veckan var semester med barnen, och ingen tid för meditation. Jag har upplevt såväl djupa resor ned i mitt mörker och mina skuggsidor, som höga vibrationsnivåer, ljus och insikter. Under tiden har jag förmått att betrakta det som sker och upplever en större förståelse och helhetssyn än någonsin tidigare. Ren magi.

 

-Upplevde inte nån direkt skillnad förra gången men nu sprakar det! Känner mig mindre rädd, mer trygg, glad, positiv, kärleksfull, klar mm. Så glad för detta! Ska vara med varje gång på 21 dagars healingen! Känner att jag förstår att allt är frekvenser... Att det är bra att lägga all kraft på att höja frekvensen.

Vill lägga till att jag känner stor grad av förståelse som jag inte upplevt förut. Förståelse för andra och mig själv. Känner mig mkt motiverad att meditera nu. Woooohooo så obeskrivligt glad att det börjar hända nåt!

 

 

-Efter några dagar började jag känna mig mer avslappnad, lättare i sinnet o lättare för att somna på kvällen. Healingen känns avkopplande o det känns som sockerdricka framförallt i armarna. Har stor nytta av musiken.

-Har varit lugnt trots oerhörd turbulens och osäkerhet i olika sammanhang. Har lämnat över problem till Källan och kunnat sova ordentligt mitt i alla frågor.

 

 

-Jag känner mig mycket lugn. Jag berörs inte längre av nyhetsflödet ifrån radio och tv.  Jag är otålig. Jag ser framemot att sluta mitt jobb och göra något annat nu. Jag omfamnar känslan av förändring. Allt känns bara fint.

 

 

-Jag har mediterat ordentligt en del dagar, andra dagar har jag kopplat upp mig när jag lagt mig. Jag känner ofta att det "surrar" i kronchakrat, och att jag känner en förbindelse med Källan. En dag kändes det extra mycket, både i bröstet och magen. 

I början av healingen tyckte jag att jag mådde sämre mentalt än jag brukar, men den senaste tiden tycker jag att jag mår bättre än jag brukar, att jag är lite gladare.

 

 

-Tack så mycket för 21-dagars Healingen! Är som vanligt nöjd med den!

 

 

-Tusen tack igen!! Jag anmäler mig redan nu till nästa gång. Det har gett mig så mycket

 

 

-Tack, imorgon har en vecka gått på denna omgång och det är så härligt att få vara med igen. Jag är mycket tacksam, TACK!

 

 

-1:a dagen kändes det som en utrensning. Jag var irriterad. 2:a dag kom en bubblande känsla som har hållit i sig. Det är väldigt härligt att känna energin och ljuset strömma och jag är så tacksam över livet, och att jag får vara med på denna resa. Just nu mår jag bra och överlämnar mig och allt som sker till Kärlekens Källa och litar på att den och livet hjälper mig och visar bästa vägen. Stort TACK !

 

 

-Jag är så tacksam för denna resa! De första dagarna var som ett rus, kändes som en förälskelse.. Igår hade jag lite ångest. Jag jag brukar gå och känna mig som en dålig människa (har alltid tryckt ner mig själv) dock har det blivit så mycket bättre.. Så här händer det mycket! tack! 

 

 

-Jag mår så mycket bättre nu än innan healingen. Känner mig stabilare  tryggare och piggare. Längtar redan efter nästa 21 dagars healing!!! Tack för allt, är så enormt tacksam för all hjälp jag fått. 

 

 

-Den första veckan var väldigt upp och ner, men efter sessionen med Isilia så kändes det som allt motstånd försvann. Jag upplever att jag fått kontakt med något som är väldigt bekant för mig, och det känns som det skapat ett behov att hålla denna kontakt för att nå det jag vill i livet. 

 

 

-Känner hög och stark energi och överlag mår jag väldigt bra! En stark längtan har väckts inom mig av att dela med mig av det som jag vet och kan. Sänder Dig och Din man djup tacksamhet för ert arbete och allt ni gör! 

-Den här gången har jag inte känt obehag i kroppen utan det känns lugnt, vilket är skönt.

 

 

-Jag kände stark lyckokänsla speciellt första dagarna. Har drömt mardrömmar några gånger, jag förstår att det handlar om gamla saker som kommer upp. Men samtidigt så känns healing energin starkt. Positivt. Jag är jätte tacksam för att ha fått denna möjlighet att vara med.

 

 

-Det känns som tidigare 21-dagars...från pirrande lyckokänsla -till saker/känslor som kommer upp till ytan.Tack! 

 

 

-Hittills har healingen känts mycket bra. I början av healingen kommer energin mycket starkt och kraftfullt, men vartefter tiden går jämnar det ut sig och känns mer mjukt och fridfullt.

 

 

-Tack för dina mail under tiden, det får mig att se och förstå mig själv och hur jag ska släppa på gammalt. Stor kram ! Så tacksam!

 

 

-Det känns bra och jag sover bättre, har endast haft huvudvärk 3 dagar men den är borta nu. Saker faller på plats, flödet känns lättare i livet.

 

 

-Skönt med healing igen, tiden sen sist har varit superbra.

 

 

-Jag hade inga jätteförväntningar men hoppades att jag inte skulle bli sjuk. Min erfarenhet är att jag inte tål healing så bra, förutom från ett fåtal healers jag träffat. Nu är jag mycket glad att jag gav mig själv den här presenten!

För mig satte det igång redan dagen innan helingen startade.(jag förstår inte hur men det var mycket tydligt)

De första dagarna var väldigt fokuserade kring mitt hjärta. Musiken du rekomenderade var också mycket starkare än jag trott. Jag har blivit fysiskt hjälp redan. Det är mycket positivt för mig det här. Det händer så mycket. Jag mediterar flera gånger per dag för jag trivs så bra i det. 

 

 

-"Det jag kan rapportera just nu är att jag till min förvåning känner mig stärkt, både kroppsligt och mentalt. Jag känner mig också lyft över sådana passager där jag annars alltför lätt brukar falla in i gamla tankemönster. Det har inträffat bara två, tre gånger de senaste dagarna."

 

 

-"Jag har blivit mer medveten om mina tankar som kommer och går, och förstår att det beror på hur jag hanterar tankarna som kommer. Jag väljer nu själv vilka tankar som skall gälla under min dag. Det är underbart när när jag märker att allt vänds till det bättre."

 

 

-"Tack för allt ni gör rörande healingen!

Jag har inte haft obehagskänslor att tala om den här gången. Det lilla som kom lät jag bara vara och de försvann utan större obehag. En natt vaknade jag och bara kände att nu vill jag inte döma mig själv eller ha skuld- och skamkänslor längre! Jag kände t.o.m kärlek till mig själv, vilket kändes fint!

 Senare har det fortsatt att komma upp olika känslor som jag bett om hjälp att lämna. Det känns hoppfyllt att det går att släppa….Kram och än en gång tack!"

 

 

-"Det är härligt att vara med igen, min tredje omgång. Den här gången kom jobbiga tankar och känslor andra dagen. Det var som om jag blev påmind om hur allt varit och vem jag var innan, så jag kunde se tydligt att jag har förändrats. Det blev jobbigt och tungt, men jag överlämnade allt till Källan och nästa dag kändes det lättare. Dagen efter hade jag bara små känningar av det tunga - med en distans.

 

 

-"Jag har i veckor mått såå Braa. Jisses Isilia att livet kunde kännas så här! Glad trygg och förväntansfull underbart. Har oxå dragit in mer pengar som stärkt känslan av trygghet så klart.

Att känna närvaron från kosmos och att kunna släppa oron för allt är i sanning en Gudagåva.Tack för allt Du gör."

 

 

-"Dessa dagar har jag haft sockerdrickskänsla i hela kroppen och det känns energifyllt. Jag sover bättre oftast hela nätter nu.Tidigare har jag vaknat för tidigt, kl 3 om natten.Tack för healingen!"

 

 

-"Just nu upplever jag en slags obekymrad lätthet nästa eufori. Det är lite som att jag kan bli bekymrad av att jag är så obekymrad......;-) som om egot viskar lite i bakgrunden att: nog måste du väl ändå bekymra dig lite....Ska bli spännande att följa fortsättningsvis veckorna".

"Oj vad mycket sorg och ilska och ångest som kommer upp nu när jag får healing av er.  Mycket positivt eftersom jag verkligen vill komma upp i frekvens men väldigt tufft också. Min tumör börjar kännas mjukare vilket jag tror är ett tecken på att den håller på att lösas upp. Oerhört tacksam för den fina healingen ska ni veta!" 

 

 

-"Sen 21 dagars healingen startade tycker jag att det går så lätt att göra muskeltestning på mig själv och andra. Känns som min intuition förstärkts sen vi började...."

 

 

-"Eftersom jag jobbar hela dygn har jag inte lyckats meditera som tänkt, men jag valde att överlämna mig, öppen för healingen, som den kom till mig, dygnet runt. Jag känner mig stark, jag upptäcker och kan säga nej till sånt som jag inte mår bra av. Jag känner tillit till att allt blir som det ska. Jag är så glad att jag är med och kommer att vara med nästa omgång med."

 

 

-"Jag känner mig lugn, och det känns skönt ."

 

 

 

-"Jag känner av healingen, de sista dagarna har jag haft rysningar  som gått nerifrån och upp  i hela kroppen. I helgen var jag trött och ledsen och det kom tårar utan anledning vid ett par tillfällen. Jag har känt mig väldigt lugn och rofylld. Människor brukar kommentera att jag är så lugn men nu känner jag det verkligen. En sak som jag tycker är spännande är att jag nu känner energin i mina fötter och händer."

 

 

-Det känns som något stor, uppvaknande sker inom mig. jag märker att jag kommer fram till sanningen och upptäckten av den - på riktigt.

 

 

-Jag har haft det väldigt bra. jag känner att min frekvens höjs. jag vil läsa mer och plötsligt förstår jag HAWKINS boken. jag gjorde inte det tidigare.

 

 

-Är mycket nöjd med 21 dagars - får upp gammalt skräp !!! men känner också mycket lycka och sköna känslor och en stor tacksamhet för så mycket....

 

 

-21dagars healingen är väldigt bra för mig. Det har den varit alla gångerna o särskilt den sista. Då hade jag extra mycket tid att vara ensam o det var super. Mycket föll på plats och jag har nu lättare att släppa till Källan. En stor lättnad! Jag vill vara med nästa gång!

 

 

-Kände mig först tung och trött, men efter det vände det och jag känner mig lättare och gladare för varje dag.

 

 

 

-Jag har fått bättre kontakt med min son nu! känns i hela kroppen! Tack för healingen!

 

 

 

-Jag känner mig lugn o avslappnad, bra för mig som är sjukskriven för stress sedan 1/4 i år. Detta kommer nog hjälpa mig att komma tillbaka snabbare och förhoppningsvis att jag kan släppa på allt som jag inte ska gå omkring o bära på. Tack för er healing o frekvenshöjning och jag ser fram emot fortsättningen!

 

 

- Det här är ju jätte spännande. Jag trodde inte att det skulle hända så mycket med mig. Lätt ångest känsla har dykt upp men jag har överlåtit det till Källan och då känner jag faktiskt att det lättar, om inte på engång så vet jag att  allt sker för det bästa. Jag har även känt äkta glädje och kärlek som jag har väldigt svårt att känna vanligt vis. 

 

 

-Jag sover mer än tidigare, är annorlunda på ett sätt jag inte riktigt kan sätta ord på.

 

 

-Tack så hjärtligt för de heliga 21 dagarna! Det har varit ganska stabila veckor. En inre frid har infunnit sig och jag kan vara mer neutral när det händer saker omkring mig. Mitt i perioden blev jag provocerad av ett familjemedlem. Jag kände att jag sjönk i frekvnes, grät en stund, överlämnade sen till Källan. Dagen därpå var det lugnt igen. Skillnaden är stor. Lättheten är påtaglig.

 

 

 

-Hej Isilia! Jag och min son har mått bra väldigt bra. Det har hänt mirakel för min sons vän som levt utan att arbeta så mycket, han fick nu en välavlönad provanställning. Även min son har börjat arbeta också efter sin arbetslöshet. Jag har upptäckt själv också att familjen jag hjälper med städning också mår bättre. Vi är så tacksamma till eran hjälp. Det fungerar, vi och våra omgivningar är bevis. Vi vill vara med på nästa 3-veckors healing också. Sammanfattningsvis har dessa  tre veckor  gett oss behagligare tillvaro, saker löser sig utan att vi behöver att stångas! Kramar till er, och Stort tack från oss.

 

 

-Nu börjar jag må  bra, det växer fram en känsla av tillit och tacksamhet. De andra behandlingarna du har gjort har också hjälpt mig otroligt mycket. Jag har kunnat sova och vakna utan att känna mig minsta stel i min nacke, fantastisk känsla. Det du gör är helt fantastiskt, jag är så tacksam.

 

 

-Min dotter (8 år) är ganska öppen och hon säger att jag fått mycket mer ljus runt min kropp de senaste dagarna. Hon såg jätte glad ut när hon berättade det.

 

 

-Jag har kommit in på en av världens mest attraktiva högskola i Stockholm. Det är helt otroligt att jag kom in!! Jag kan inte tro det! Jag undrar om det inte är tack vore alla healingar och behandlingar (frekvenshöjning) som vi har gjort! Livet är helt fantastiskt nu. Jag oroar mig aldrig! känns som allt är alltid på sin plats och att allt är precis perfekt för mig! helt underbart!

 

 

-Jag kände mig väldigt trött i början av perioden, och upplevde inga större förändringar, men sista veckan av healingen fick jag en energi och kraft som kändes så skön. En känsla att det löser sig, de kommer att gå bra.

 

 

-Något som verkligen gett mig glädje är att min dotter och jag kan visa kärleken mellan oss på olika sätt. Vi har ju båda fått hjälp att riva våra hjärtväggar. Tack isilia!

 

 

"De första dagarna var jag både yr och trött och hade ganska starka känslor, men varje gång jag mediterade och tonade in på healingen kändes det fantastiskt - väldigt kärleksfullt och fint. Det hände mycket energimässigt i kroppen och värk jag haft har blivit lindrigare. Under de här tre veckorna har jag börjat vakna glad och lätt till sinnes, något som varit fantastiskt att uppleva! Jag känner att det är enkelt att känna tacksamhet i vardagen, både för små och större saker. Upplever också att det blivit mer harmoni i min familj, då min glädje är hög och jag kan hålla ett neutralt humör även i situationer som tidigare stressade mig eller gjorde mig upprörd. Jag är väldigt glad över att jag deltog i 21-dagars healingen och kan varmt rekommendera Isilia, både för healing och behandling av Emotion Code och Body Code.

 

 

-Efter den senaste 21 dagars healingen känns det som jag gjort stora framsteg i mina relationer, både till män o kvinnor. Jag njuter mycket mer av livet och det känns väldigt bra. En markant skillnad. 

 

 

-Tack så mycket för healingen! Känslor gick upp och ned - påtagligt- Men kände mig emellanåt mycket stabil, glad och lycklig-. Det fanns ett par personer på mitt arbete som jag undvikit då det inte känts bra med dem- (inte gillat dem speciellt) - under/efter healingen hälsar jag glatt på dem - och det känns lätt.....jag är mycket nöjd med 21-dagars Healingen och vill gärna göra det igen.

 

 

-Så här efter 21-dagars healingen och uppföljningen med body code sessionen flyter allt lugnt och fridfullt på i min vardag. Ibland blir jag stum av förvåning över det som händer i denna högre frekvens. Fast  jag blir ändå inte överraskad. Allt är så klockrent och så "precis på pricken" skulle själv inte vilja göra det annorlunda. Nu vet jag att allt har sin gång och att allt tar sin tid! De går inte att forcera fram något resultat. Vissa händelser skall hända, och vissa handlingar skall göras innan något resultat visar sig. Jag har varit i det tunga men är på väg ur det! 

 

 

-Tack för underbar healing. Tack även för dina fina råd, att bara läsa ditt mail var upplyftande. Mycket fin energ! Jag har haft några känslomässiga jobbiga dagar, och känt mig ledsen. Jag har överlämnat obehagkänslorna till Källan och det känns mycket bättre nu 

 

 

-I dag känns det som att jag har en fotbolls stor "klump" av, vad ska jag kalla det, välbehag/hög frekvens/värme, som bara liksom vibrerar/värmer/tar plats. Det är inte för att allting är ljusrosa och fluffigt, men... Nice!! 

 

 

-Jag vill bara säga att jag känner mig lugn och harmonisk. Det har hänt något i relationen till min man också som känns fantastiskt bra. Efter stor möda och massor av rensningar befinner jag mig i alla fall just nu på en ljus platå.

 

 

-Tack för hjälpen med healing! Det kommer ibland obehagskänslor som försvinner innan jag hinner förstå vad det handlar om. Känns skönt att de försvinner.

 

 

-Tack för healingsdagarna som har passerat. Första dagen var toppen och nästa dag ner en bit, och så nästa dag upp igen. Därefter har jag legat på en jämn och fin linje och känt mig som en tusensköna. Idag känns det som om jag har gått över en "tröskel" ...ivarjefall så upplever jag denna tillstånd väldigt rogivande. Jag känner en stor vörnad till livet, och till mitt hjärta som mjukt och försiktigt steg för steg vägleder mig till mitt bättre jag.

 

 

-Kände inte så mycket i början men på slutet så kändes allt mycket lättare, nu efteråt har det fortsatt att kännas lättare och lättare och jag får massor av pipande i öronen som tonar av efter några sekunder precis som det gör när jag tar homeopatmedicin och vissa saker släpper. 

 

 

-Jo, jag har känt att jag vuxit ibland, både i rötterna till jorden och i hur rak min ryggrad är. Det har gjort att hela min volym ibland ökat och jag har vågat stå för mig själv på ett annat sätt. 

En ny känsla faktiskt.

 

 

-Tack Isilia ♡. Jag har känt mig mycket lugnare sedan healingen kom igång och jag lyssnar väldigt mycket på solfeggio-frekvenserna. Det var som jag trodde, att jag behövde upp i frekvens för att kunna lämna allt det gamla. Nu har vi haft en fin och mysig påsk utan bråk, vilket är helt otroligt med tanke på allt som varit. Vet inte om det beror på frekvenshöjningen men det känns så. Jag tror att både jag och min man har höjt våran energi väldigt mycket redan nu.

 

 

-"Til min store overraskelse merket jeg stigning i frekvensen etter bare en dag eller to! Jeg kjente meg litt lysere, lettere og gladere".

 

 

-"Jag har haft en sån toppen sommar. Känner ett lugn som jag inte upplevt tidigare. En djupare tillit till livet och att allt är väl. Utmaningen blir ju senare i höst när allt ska gå i normala gängor igen, men tror att en förändring faktiskt har ägt rum. Upplever ibland när jag får energin från kosmos, när du ger healingen, och kan ibland bli jättetrött, men på ett behagligt sätt".

 

 

-"Noen dager etter at healingen startet, hadde jeg en vond, emosjonell opplevelse. Men reaksjonen på denne var annerledes enn før. Jeg kjente på de vonde følelsene, men de satte seg ikke fast som de så ofte har pleid å gjøre, de gikk gjennom meg på langt kortere tid enn tidligere".

 

 

-"Jeg har merket det du skriver om, at tunge ting blir tvunget opp til overflaten. Men det er greit når man skjønner hvorfor. Jeg er faktisk noe roligere(lugnare). Litt mindre stress og uro." Så noe har skjedd! Jeg er veldig fornøyd. Tack ska du ha! "

 

 

 

-"Tycker överlag att jag mått mycket bättre, känt mig mer positiv och starkare den senaste tiden. Jätte skönt!!! "

 

 

 

-"Jag vill tacka så mycket! Jag har fått mycket insikter under dessa dagar och jag kommer  jobba på att förlåta och känna tacksamhet."

 

 

-"Jag kan säga att jag har bara mått toppen sen behandlingen har startat. Saker har varit lätta och glada. Jag har gjort stora framsteg i min idrottsträning, där jag ibland har blockerat mig mentalt av tungt sinne. 

 

 

-"Tack för resan i den senaste frekvenshöjande 21-dagars healingen...  Även om det ibland känns tungt så är det ändå sant och riktigt i slutänden. För "Något" berörs bortom mitt intellekt. Det räcker endast med en liten glimt av detta något för att få en förståelse om mig själv och vem jag är! Deltar mer än gärna på nästa 3 veckors period 

 

 

-"Pannchakrat har känts tydligt då något skett där. Känner mig mer i balans känslomässigt. Tack för all healing som får mig i mer balans! "

 

 

-"Takk for healingen. Jeg kjente virkelig til frekvensøkningen og hadde en kjempefin opplevelse under og etter sesjonen. Gleder meg til dagene som kommer. Denne prosessen har jeg intuitivt god tro på".

 

 

-"Tack för att du erbjöd mig tillfälle att vara med på healingen. Det har hänt en del förbättringar som påverkat mig på ett positivt sätt. Depression och ångest har nästan försvunnit och mycket annat pga mitt nya tankesätt. Jag skulle mycket gärna kunna tänka mig vara med på nästa healing. Har hjälpt mycket! "